Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Verhalen uit de kindertijd

Er komt post-corona maar geen einde aan de publicatie van boeken en boekjes in eigen beheer, getuige de oogst van de voorbije maanden. En maar goed ook. De jongste nieuwkomer is van Sophie De Meyer met’ Rode Draad Kattenkwaad’. Volgens de auteur een boek met ‘dolle avonturen van twee plaagstaarten’.

rptnb

Het verhaal: Tiggy en Polly blinken uit in kattenkwaad. Overal waar ze in de buurt zijn, gebeuren er wel heel bijzondere dingen. Van parels die verdwijnen, muziek met bubbels, bijzondere snoepjes tot een mysterie in de tuin van de buren. Maar is het allemaal wel zo lief wat ze doen? Daar kom je pas achter als je je gezellig alleen, met je vriendje(s) of ouder(s) laat onderdompelen in de vele avonturen van Tiggy en Polly. Wat is plagen? En wanneer wordt het pesten? Daar kom je wel heel snel achter.

Sophie De Meyer (°1973) is van opleiding maatschappelijk assistent. Zowel in haar studie- als hobbykeuze staan mens en communicatie centraal. Haar levensfilosofie klinkt ietwat naïef, maar mooi: ‘Wie en wat op je weg komt, daar groei je van. Niks is goed of kwaad, slecht of fout. De kunst is om je eigen levensverhaal op te bouwen uit mooie en liefdevolle herinneringen waarop je later kunt terugblikken. Wat je zegt en wat je doet, laat een indruk achter bij de ander. Zoek de gulden middenweg, zoek jouw weg en doe het op een zachte manier.’ (LF)

_____

‘Rode Draad Kattenkwaad’ is verkrijgbaar bij boekhandel De Reyghere.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: