Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

A Brush with Silence (for Ukraine)

Kunstenaar Brody Neuenschwander plant een nieuwe editie van ‘A Brush with Silence’ op zaterdag 7 mei in de Sint-Godelieveabdij. Het wordt een benefiet voor de Oekraïnse vluchtelingen die daar verblijven.

Er komen 15 kalligrafen van evenveel culturen in stilte schrijven. Er zal voor de eerste keer eenZoom-link naar een tiental kalligrafen in andere landen te zien zijn. Onder andere: twee kalligrafen in Oekraïne. ‘Met de link zullen wij live verbonden zijn met Japan, India, Dubai, Italië, Estland, de Verenigde Staten van Amerika en nog enkele andere landen. Alle kalligrafen zullen, in hun taal, over vrede schrijven. Wij zullen het publiek vragen om vrijwillig 5 euro – of wat ze kunnen missen – te geven om de vluchtelingen te helpen’, aldus Brody Neuenschwander. (LF)

Een Reactie op “A Brush with Silence (for Ukraine)

  1. Pieter Dejaeger 29/04/2022 om 23:54

    Extra info: Deze editie is ook via livestream te volgen op 7 mei via http://www.brushwithsilence.com . Ook online doneren is mogelijk.

    Like

%d bloggers liken dit: