Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Krasiviyi Brjoege*

In_bruges
*Mooi Brugge
 
Later dit jaar starten  in Brugge de opnames voor de Britse historische reeks The White Queen, een bericht dat iets vroeger dan voorzien de media werd ingestuurd, maar in pre-verkiezingstijd is het ongeduld om uit te pakken met goed nieuws iets groter dan anders het geval is.
Voor wie twijfelt aan de impact van dergelijke producties voor de toeristische faam van Brugge kreeg deze week het ongelijk op zijn bord. In een toeristische reportage in De Standaard getuigde de Russische familie Barinbaum (uit Sint-Petersburg) waarom Brugge hun reisbestemming was: 'Sinds we de film In Bruges hebben gezien, droomde mijn man ervan om deze stad in het echt te zien. En het valt zeker niet tegen. De architectuur, het eten, de wijn, de chocolade, de mensen: alles is hier uitstekend.'  Vooruit dus met The White Queen. (LF)
 
 
 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: