Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Beestige Brugse Beiaard op Erfgoeddag

Op 23 april vieren we ook in Brugge Erfgoeddag. Het thema dit jaar is ‘Beestig’, en ook de Brugse beiaard doet graag mee.

Schepen van cultuur Nico Blontrock: ‘Op Erfgoeddag bespelen gevorderde leerlingen van de Koninklijke Beiaardschool Jef Denyn uit Mechelen (afdeling Roeselare) de Brugse beiaard. Zet je schrap, want ze brengen voor de gelegenheid een muziekprogramma vol beestjes mee. Beiaard spelen wordt dus even ‘Beiaar(d)dieren!’ Kom het resultaat in levenden lijve beluisteren op het binnenplein van de Halletoren, of blijf lekker thuis en geniet vanachter je computerscherm.’

Het concert is te beluisteren op zondag 23 april van 11.00u. tot 12.00u. vanop het binnenplein van het Belfort, of live te volgen op de Facebook-pagina van de Brugse Klokkenspelvereniging: https://www.facebook.com/CarillonBrugge

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: