Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

UiTPAS Brugge: hebt u ‘em al?

Wie op zoek is naar een vrijetijdskaart waarmee men voordelig cultuur-, sport- en jeugdactiviteiten kan beoefenen, kan vanaf nu de UiTPAS regio Brugge aankopen in In&Uit (’t Zand). Met UiTPAS-activiteiten spaar je eenvoudig punten die je opnieuw kunt inruilen voor interessante voordelen of kortingen. Deze regionale vrijetijdskaart is een samenwerking tussen negen gemeenten en ondersteunt meer deelname aan cultuur, sport en vrije tijd.

Al heel wat kinderen en volwassenen genieten van de UiTPAS-voordelen bij verschillende vrijetijdsorganisaties in Vlaanderen en Brussel. Vanaf nu kan dit ook in de regio Brugge. Iedereen kan de digitale vrijetijdspas aankopen (5 euro) en gebruiken wanneer hij/zij deelneemt aan sport-, cultuur- of vrijetijdsactiviteiten. Met UiTPAS-activiteiten spaar je eenvoudig punten die je opnieuw kunt inruilen voor interessante voordelen of kortingen. In Brugge kun je met de UiTPASalvast terecht in alle bibliotheekfilialen, Cinema Lumière, KAAP en Circusatelier Woesh. Vanaf de zomer 2023 zal het aanbod nog uitbreiden.

UiTPAS met kansentarief

Voor wie een laag inkomen heeft, is er de UiTPAS met kansentarief. Deze vrijetijdspas is dezelfde als de gewone UiTPAS en koop je al voor 1 euro. Naast de gewone voordelen krijgt men ook 80% korting op het basistarief van UiTPAS-activitei­ten in de regio Brugge. (RD)

_______

Alle info en een overzicht van de verkooppunten is terug te vinden op www.brugge.be/uitpas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: