Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Oudejaarsavondfeest voor kansarmen en alleenstaanden

Wie oudejaarsavond niet alleen wil vieren, is op zaterdag 31 december vanaf 18.30 uur van harte welkom in het college Sint-Leo-Hemelsdaele aan de Potterierei 12. De organisatie is in handen van de Liergemeenschap, het CAW en het Bisdom Brugge. 

Op het programma staan een welkom met aperitief, maaltijd, dessert met koffie in een warme en hartelijke sfeer met het traditionele aftellen naar een nieuw jaar. Inschrijven kan online via oudejaarbrugge@gmail.com, maar kan ook persoonlijk in Hemelsdaele (Wapenmakersstraat 14) op maandag 19 december (van 10 tot 12 uur), dinsdag 20 december (van 14 tot 16 uur) en woensdag 21 december (ochtend als namiddag). De prijs bedraagt 8 euro (volwassenen), 4 euro (kinderen tot 12 jaar) en is gratis voor kinderen onder vier jaar. Een fijn eindejaar gewenst! (RD)

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: