Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Na twee coronajaren kon de Stedelijke Culturele Raad van Stad Brugge op 06.11.2022 eindelijk terug een live Algemene Vergadering houden. Naast het jaarverslag werden daarop ook de winnaars van de Prijs van de SCR en de Prijs Jong/nieuw Cultureel Talent bekendgemaakt.

Ilona Ingels won de Prijs Jong/nieuw Talent, haar vader nam die in ontvangst vermits Ilona momenteel in het buitenland concerteert. Het internationaal bekende filmfestival Razor Reel won de Prijs van de SCR.

Schepen van Cultuur Nico Blontrock: ‘ Met hoboïste Ilona Ingels, die haar eerste muzikale stapjes zette in het Conservatorium van Stad Brugge en die nu wereldwijd optreedt, en het festival van de fantastische film Razor Reel, dat dit jaar zijn 15e verjaardag vierde, heeft de SCR weer 2 mooie laureaten. Zij tonen nog maar eens aan dat het artistieke talent in Brugge dik gezaaid is en blijft!’

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: