Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Na twee coronajaren kon de Stedelijke Culturele Raad van Stad Brugge op 06.11.2022 eindelijk terug een live Algemene Vergadering houden. Naast het jaarverslag werden daarop ook de winnaars van de Prijs van de SCR en de Prijs Jong/nieuw Cultureel Talent bekendgemaakt.

Ilona Ingels won de Prijs Jong/nieuw Talent, haar vader nam die in ontvangst vermits Ilona momenteel in het buitenland concerteert. Het internationaal bekende filmfestival Razor Reel won de Prijs van de SCR.

Schepen van Cultuur Nico Blontrock: ‘ Met hoboïste Ilona Ingels, die haar eerste muzikale stapjes zette in het Conservatorium van Stad Brugge en die nu wereldwijd optreedt, en het festival van de fantastische film Razor Reel, dat dit jaar zijn 15e verjaardag vierde, heeft de SCR weer 2 mooie laureaten. Zij tonen nog maar eens aan dat het artistieke talent in Brugge dik gezaaid is en blijft!’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: