Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Kerk in Zwankendamme wordt concertzaal op 29/10

Geen droge hosties, maar wel mooie decibels in de kerk van Zwankendamme op zaterdag 29 oktober. Dan treedt daar IH8 Camera op, de gelegenheidsgroep van Rudy Trouvé (ex-dEUS).

Rasmuzikant Rudy Trouvé brengt (onder voorbehoud) een bont gezelschap mee naar Zwankendamme. Stef Kamil Carlens, Jef Mercelis, Teuk Henri, Matt Watts, Nicolas Rombauts, Teun Verbruggen en Elko Blijweert. De organisatie van dit speciaal concert is in handen van Chris Brion. Hij organiseerde jarenlang huiskamerconcerten in de Zwankendamse Steenweg, maar moest door corona dit eventjes on hold zetten. Nu pakt hij de muzikale draad weer op, maar wijkt voor dit grotere concert uit naar de Sint-Leo de Grotekerk. Alle winst van die avond gaat naar de school De Kade waar kinderen met autisme worden geholpen. (ADC)

_____

Tickets via 0477/31 57 45 (Chris Brion)

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: