Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Uitwijken trapt af in Zwankendamme

Van 28 januari tot en met 2 februari trekt Uitwijken met de magische en sfeervolle vuurvoorstelling INCONTRI#2 van compagnie ‘Sprookjes enzo’ naar 6 Brugse wijken. 

INCONTRI#2 en vertelt een verhaal dat het publiek doet wandelen tussen de sterren en laat dansen tussen de vlammen. Paraplu’s worden draaimolens van vuur, vuurslangen schieten weg in het donker… Kortom, een magisch vuurspektakel in openlucht.  

Incontri betekent ontmoeting in het Italiaans en sluit perfect aan waar Uitwijken voor staat: mensen bij elkaar brengen en een gastvrije plek creëren voor ontmoetingen en cultuur. We zijn blij dat we in deze donkere dagen mensen even uit hun huis kunnen halen voor deze prachtige voorstelling en zo een dosis warmte in de Brugse wijken brengen“, aldus Franky Demon, voorzitter Brugge Plus en schepen.

Locaties
 

Vrijdag 28 januari – Zwankendamme  
Lisseweegse Steenweg t.h.v. nrs. 124 – 146 

Zaterdag 29 januari – Koolkerke  
Kerkplein, Arendstraat  
 
Zondag 30 januari – Brugge centrum  
Sentillenhof t.h.v. nr. 12 
 
Maandag 31 januari – Sint-Kruis (Male)  
Peellaertplein, Brieversweg t.h.v. nr. 352 

Dinsdag 1 februari – Sint-Michiels  
Parklaan, tussen de flatgebouwen Nachtegaal & Leeuwerik 

Woensdag 2 februari – Sint-Pieters  
Parking – Blauwe Poort t.h.v. nr. 31

Praktisch 
 

De voorstelling is gratis, geschikt voor alle leeftijden en duurt 45 minuten. Vooraf reserveren is niet nodig. CST (Covid Safe Ticket) is verplicht vanaf 12 jaar en 2 maanden. Het publiek is welkom vanaf 19 uur, de voorstelling start om 19.30 uur. 
 
www.uitwijken.be

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: