Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Ontroerende kamermuziek voor 25 jaar ’t Huizeke

Het Assebroekse woonproject ’t Huizeke viert op zondag 28 november om 11.00 uur zijn 25-jarig bestaan met een bijzonder concert in de Joseph Ryelandtzaal (Achiel Van Ackerplein). Op het programma staat muziek van Alexander Von Zemlinsky, Johannes Brahms en Robert Schumann. Tickets kosten 20 euro inclusief aperitief. Drie jonge muzikale talenten ‘van eigen bodem’ klaren de hap: Niels Hap op klarinet, Yvo Delaere aan de piano en Jasmijn Lootens op cello. Het werk van Von Zelinsky belooft ‘diepe volle harmonieën, eindeloos smachtende zinnen en ravissante modulaties’. Eveneens op het programma: een échte Brahms, hoogstaand kamermuzikaal transparant, diep ontroerend, prachtig in haar vorm en dankbaar voor elk instrument Een contemplatieve Schumann brengt tot slot de stilte terug. Overtuigd? (LF)

_____

Tickets kunnen uitsluitend besteld worden via woonprojectthuizeke@gmail.com, 050 35 04 08 (Frieda Reynaert) of op het secretariaat van vzw t Huizeke, Kerklaan 41, 8310 Assebroek  050 36 31 22 of  0488 49 50 70

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: