Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Wie wordt de slimste mens van Brugge?

Het Belfort op de Markt vormt op vrijdag 19 november vanaf 19.30 uur opnieuw het decor voor de tweede editie van ‘De slimste mens van Brugge’. In de Stadshallen mogen 125 ploegen van vier spelers meedingen naar deze prestigieuze titel.

Samensteller en presentator van dienst is niet Erik Van Looy, maar wel Bart Steyaert. Hij stelde een quiz samen die mikt op algemene onderwerpen. Korter en gebalder dan de vorige keer, want nu slechts tien rondes zodat de quiz voor middernacht afgelopen is en de prijzen verdeeld onder de allesweters in de zaal. ‘Slechts enkele vragen zijn gelinkt aan de stad, zodat ook niet-Bruggelingen hun hart kunnen ophalen en kans kunnen maken op de titel ‘De Slimste Mens van Brugge’. Zo werd de vorige editie gewonnen door quizploeg ‘Geen wonder dat moeder dronk’, een team dat uitsluitend werd samengesteld met niet-Bruggelingen’, zegt Steyaert.

‘We presenteren een quiz met heel variërende onderwerpen die uitdagend genoeg zijn alle deelnemers. De vragen projecteren we op groot scherm. Een jury van tien man controleert na elke ronde de formulieren. iPhones of andere spiekmethodes zijn uiteraard verboden.  En ook belangrijk: de prijzentafel spijzen we met lokale producten’, aldus Bart Steyaert. (ADC)

_____

Inschrijven kan via http://www.deslimstemensvanbrugge.be. De prijs bedraagt 20 euro per ploeg van vier deelnemers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: