Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Smells like Brugotta Tribute: bands gezocht

Na Madonna, Tom Waits en David Bowie wil Cultuurcentrum Brugge opnieuw een grootheid uit de pop- en rockwereld eren. Het Cultuurcentrum zoekt Brugse bands die een verfrissend en spraakmakend eerbetoon aan Kurt Cobain van Nirvana willen brengen.

Tijdens de vorige drie edities van Brugotta Tribute bracht Cultuurcentrum Brugge, samen met de goed geoliede Metronoomband, hulde aan de muzikale grootheden Madonna, Tom Waits en David Bowie. Voor de volgende editie op zaterdag 5 maart 2022 mag Brugs talent zich met volle overgave gooien op het oeuvre van rockicoon Kurt Cobain. Met een treffende knal maakte deze zanger/gitarist uit Aberdeen op 5 april 1994 een veel te vroeg einde aan zijn leven in Seatlle en trad hij daarbij toe tot de legendarische en tegelijk morbide club van ‘27’…

Cultuurcentrum Brugge roept alle Brugse bands op om zich te laten inspireren door het krachtige oeuvre van Nirvana-frontman Kurt Cobain en om van een van zijn onsterfelijke nummers een eigenzinnige interpretatie of een originele remix te maken.

Brugse bands mogen hun opname van hun ‘tribute’ aan Kurt Cobain vóór 1 december 2021 sturen naar het mailadres brugotta@brugge.be. Ze maken daarmee kans om zelf te schitteren op het podium van de Koninklijke Stadsschouwburg op zaterdag 5 maart 2022. Yeah yeah yeah yeah! (ADC)

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: