Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Oproep Sound Track: kansen voor beloftevolle muziekgroepen

Na een succesvolle eerste editie is ondertussen de tweede editie van Sound Track (voorheen Westtalent), het kansenparcours van Vi.be en het livecircuit, gelanceerd. (Jonge) artiesten met ambitie kunnen zich tot en met 15 juli 2021. Van pop tot klassiek, van rock tot hiphop, van electronica tot folk, alles kan en alles mag. 

Tien ambassadeurs uit verschillende muzikale strekkingen zullen de inzendingen beluisteren en beoordelen. Daarna wordt er door een professionele jury een eerste selectie gemaakt. De gekozen artiesten zullen hun kunnen in het najaar mogen bewijzen op een podium tijdens de voorrondes en de finale in een van de Belgische clubs, waaronder Cactus Club in Brugge. Na de finale worden de uiteindelijke laureaten een jaar lang begeleid en met raad en daad bijgestaan door muziekprofessionals om hun carrière te lanceren.

Dat er wel degelijk muzikaal talent zit in Brugge, werd in de vorige editie bewezen. Toen kwamen er met VENTILATEUR en Ratmosphere maar liefst twee Brugse laureaten uit de bus. 

Meer info op www.sound-track.be of https://www.facebook.com/SoundTrackvoorartiesten.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: