Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Cactus gaat voor live-concerten

Afgelopen dinsdag kwam er eindelijk wat perspectief voor de cultuursector. Eind deze zomer gaan de deuren van de festivals en concertzalen weer open. In afwachting organiseert Cactus Muziekcentrum in Brugge alvast een concertreeks in openlucht voor een beperkt publiek onder de noemer ‘Buiten Spelen’. Het is de eerste echte liveactiviteit van de organisatie sinds de tweede lockdown eind oktober.

Bij Cactus Muziekcentrum in Brugge bekijken ze nu welke scenario’s voor de zomer mogelijk zijn. Daarover wordt later gecommuniceerd. In afwachting daarvan is er wel al de concertreeks ‘Buiten Spelen’ in juni. In openlucht, op de site van partnerorganisatie Het Entrepot en voor een beperkt publiek.

“Voor muzikanten, met name talent dat op doorbreken stond, was het afgelopen jaar een opeenvolging van gemiste kansen en tanden bijten. Hoe verzilver je een fantastische plaat, hoe ding je naar de hand van het publiek, hoe hou je jezelf relevant zonder die broodnodige liveshows?” klinkt het bij Cactus. “Met ‘Buiten Spelen’ kunnen we eindelijk een podium bieden aan de talentvolle nieuwe generatie Belgische artiesten die alle extra aandacht verdienen en die staan te trappelen om hun muziek aan het Brugse publiek te laten horen.”

Op het programma staan onder andere VENTILATEUR en Ratmosphere, de twee Brugse laureaten van het kansenparcours Sound Track in 2019, en singer-songwriters Sam De Nef en Pauwel. (NBL)

De ticketverkoop start op woensdag 19 mei 2021, 10u.

Meer info via www.cactusmusic.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: