Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Till-Holger Borchert, nieuwe functie(s)

Till-Holger Borchert wordt vanaf 1 april 2021 vrijgesteld van de taken van algemeen directeur van de Musea om zich ten volle ten voordele van Brugge, haar musea en de museale gemeentelijke vzw Kenniscentrum te kunnen toewijden aan het versterken van de internationale relaties met musea, galerieën, verzamelaars, kunstenaars en met de academische wereld. Nu de reorganisatie van Musea Brugge een feit is kan hij als wetenschappelijk directeur op die manier zijn internationale netwerk en expertise ten volle inzetten om de internationale uitstraling van Musea Brugge – niet in het minst met oog op de toekomstige werking van BRUSK – te versterken.

De operationele leiding van de Musea wordt vanaf 1 april behartigd door het directieteam van Musea Brugge, bestaande uit Jonathan Nowakowski (Zakelijk Directeur), Elviera Velghe (Directeur Publiek en Tentoonstellingen), Anne van Oosterwijk (Directeur Collectie), Aleid Hemeryck (Projectcoördinator) en Alex Van der Beke (Directeur Infrastructuur en Veiligheid).

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: