Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Belgische jazz full force

Tijdens de Week van de Belgische Muziek gaat de Belgische jazz sector full force. Ze slaan de handen in elkaar en houden de hele week lang een heuse jazz marathon met oud en nieuw beeldmateriaal. Ook andere jazz-initiatieven worden gedurende de hele week in de spotlights gezet. Daarmee willen ze de artiesten en organisaties die in 2020/2021 zwaar werden getroffen door de corona crisis een hart onder de riem steken. 

Verwacht je aan concerten van Aka MoonDe Beren GierenBram De LoozeMikMâäkOttla, … Alles zal te bekijken zijn op de Facebookpagina. 

Februari wordt één grote liefdesverklaring aan muziek van eigen bodem – maar ook voor het (gesproken) woord. Want één iets is onverwoestbaar en tijdloos, ook in coronatijden: de liefde voor de kunsten. Daarom organiseren ze opnieuw Let Love Rule, het jaarlijkse rendez-vous voor liefhebbers van spoken word & muziek. Op 28/02 is het tijd voor het eerste Karaktersalon, dan heeft Warda El-Kaddouri het over dominantie…


Het volledige programma vind je op de website www.kaap.be!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: