Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

De Week van de Belgische muziek

Van 8 tot en met 14 februari 2021 organiseert Cultuurcentrum Brugge, passend in de Week van de Belgische muziek, drie bijzondere livestreams vanuit de Koninklijke Stadsschouwburg. “Samen met verschillende spelers uit de muzieksector, VRT en diverse media maakt het Brugse cultuurhuis er één grote liefdesverklaring aan de Belgische muziek van”, zegt schepen van Cultuur Nico Blontrock.

Het programma van de Week van de Belgische muziek

Tijdens Wulfmann, op dinsdag 9 februari 2021, brengt een gelegenheidsensemble van enkel de beste muzikanten en zangers een innemende muzikale ode aan Wim De Wulf, voormalig artistiek leider van figurentheater Ultima Thule en bewonderenswaardig muzikant.

Slow Pilot slaat op donderdag 11 februari de handen in elkaar met Studio Brussel-presentatrice SofieEngelen om je een unieke inkijk te brengen in het veel te korte leven van rasartiest Jeff Buckley via een live rockumentary: een concert, doorweven met verhalen, video’s en interviews.

Cultuurcentrum Brugge sluit op zondag 14 februari de reeks af met het aanstekelijke enthousiasme vanManoesh en Along Comes Mary die swing, tango, gipsy en jazzhits uit de oorlogsjaren doen herleven met romantische ballads en evergreens uit vervlogen dagen. Voor en na de concerten genieten kijkers en luisteraars van enkele opmerkelijke Belgische dj’s.

Ontdek het volledig programma en verklaar samen met ons je liefde aan de Belgische muziek opwww.ccbrugge.be.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: