Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Creatieve jongeren gezocht tussen 16 en 18 jaar voor ‘Young Curators’

Jongeren tussen 16 en 18 jaar die zin hebben om samen met andere jongeren aan de slag te gaan met muziek, beeld, woord, dans of media kunnen dit najaar terecht bij Young Curators, een organisatie van Het Entrepot, Concertgebouw Brugge en Musica, Impulscentrum voor Muziek.

Deze derde editie van ‘Young Curators’, die loopt tussen november en midden februari, bestaat uit inspirerende workshops, een bootcamp en een toonmoment. Deze keer met het romantische ‘La Mer’ van Debussy als uitgangspunt. Jongeren krijgen helemaal carte blanche om hun ideeën eigenzinnig vorm te geven onder leiding van inspirerende coaches en kunstenaars. 

Young Curators is helemaal voor jongeren met ‘goesting’, voor makers die durven denken en denkers die durven maken, een bende die graag samen hun eindresultaat in een toonmoment wil delen en creatieve geesten die iets willen opsteken van kunstenaars, coaches en van elkaar.

Wie interesse heeft in het project komt af naar het ‘Infocafé’ op woensdag 14 oktober om 12.30 uur in De Tank (Burg 4, Brugge). Daar doen ze alles uit de doeken van wat men van ‘Young Curators’ mag verwachten. Inschrijven voor dit project kan natuurlijk ook al met een mailtje naar info@musica.be. (RD)

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: