Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Brupop Backstage gratis verkrijgbaar

 

mockups-design.com

 

Boek ‘Brupop Backstage’ gratis verkrijgbaar in boekhandel De Reyghere (Markt, Brugge)

Door de coronacrisis is er geen aprileditie van het Brugse cultuurblad EXit en dus ook geen bon waarmee het boek ‘Brupop Backstage’ (240 blz, hardcover) van EXit-medewerker Antoine De Clerck gratis kan worden opgehaald op verschillende verdeelpunten. Geen nood, de publicatie met verhalen uit 60 jaar Brugse pop- en rockgeschiedenis ligt vanaf zaterdag 28 maart wel ter beschikking in een van de mooiste boekhandels van het land. Wie zijn ‘essentieel’ leesvoer koopt in boekhandel De Reyghere op de Markt, krijgt het Brupop-boek gratis mee. Let wel: respecteer de coronamaatregelen, hou afstand en blijf vooral in uw kot… om veel te lezen!

De Reyghere (Markt 12, 8000 Brugge) is momenteel open:

–                 op maandag van 10.00 tot 12.30 uur

–                 van dinsdag tot zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 17.00 uur

 

Info: t 050 33 34 03 – e klantendienst@dereyghere.bewww.dereyghere.be

     

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: