Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Geen EXit-april………

Geen EXit april op de vertrouwde verdeelpunten

De coronacrisis houdt ook de cultuurwereld in een stevige wurggreep. Alle cultuurhuizen moesten vanaf 13 maart middernacht de deuren sluiten, net als alle cafés, restaurants, bibliotheekafdelingen, In&Uit… Alle concerten en andere (culturele) activiteiten zijn voor de komende weken nu al zeker afgelast of uitgesteld naar een latere datum.

Ook het Brugse cultuurblad EXit ontsnapt niet aan de gevolgen van deze onwezenlijke coronacrisis. Daarom zal er vandaag geen aprileditie van EXit verschijnen.

Tot binnenkort, blijf binnen en hou het gezond!

Een Reactie op “Geen EXit-april………

 1. Guy ERBO 27/03/2020 om 15:21

  Geachte, Via een bijdrage in het Brugs Handelsblad van 13 maart 2020 vernam ik de uitgave van het boek: “BRUPOP BACKSTAGE”. Graag had ik mij een exemplaar aangeschaft maar ja met die Covid-19 problematiek lukt mij dat niet. Bestaat er een middel om dit alsnog te kunnen doen of eventueel te reserveren tegen …. ? Ik woon namelijk in Knokke-Heist, mag mij niet zo ver verplaatsen en ik vermoed dat de ophaalplaatsen ook dicht zijn.
  Met vriendelijke groeten, Guy.
  Guy ERBO
  Graaf Jansdijk 28
  8300 KNOKKE-HEIST
  0476/969591

  Like

%d bloggers liken dit: