Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

WIN WIN WIN kaarten voor Bruges Golden Years Music in het Entrepot

WIN WIN WIN kaarten voor Bruges Golden Years Music in Het Entrepot

Organisator Kurt Deklerck stampt onder de noemer ‘Golden Years’ al jaren een goede ouderwetse fuif met dito ambiance uit de grond, maar sinds vorig jaar is dit onder de naam ‘Bruges Golden Years Music’ en in Het Entrepot. ‘Het concept en het motto blijven dezelfde en dat is ‘Let’s party again, like in the good old days’. Het wordt op zaterdag 25 april een knalfeest met alleen muziek uit de jaren 60,70 en 80. De vraag naar deze muziek uit de gouden jaren is enorm, zowel bij de volwassenen als bij de jeugd. We maken er samen een groot en mooi feest van met de drie dj’s Manu, Medley en Cissen die al deze nostalgische muziek naadloos aan elkaar zullen lijmen.’

De toegangsprijs bedraagt in voorverkoop 10 euro (Lingerie Bodice, Frituur Kleine Hap, Byblos Pub in Carrefour Sint-Kruis, Eetcafé In De Vriendschap, Café Normandië, Kapsalon Cacharelle, Sportcafetaria Sport Vlaanderen ‘Extra Time’) en aan de deur 12 euro, maar EXit mag vijf kaarten uitdelen voor de fuif op zaterdag 25 april. Mail als de gesmeerde bliksem naar goldenyearsbrugge@telenet.be met vermelding EXit Brugge. Succes!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: