Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Van Eyck in Brugge

Maartse winden houden ons niet tegen, ziehier exemplaar 303 uit de rijke EXit-geschiedenis (die u binnenkort in boekvorm kunt proeven). Aandacht graag voor een interessant boek van de Brugse antropoloog Reginald Deschepper. ‘Levensstijl als medicijn’ , een bijbel over het gezond leven.

Graag ook aandacht voor een stadsfestival rond de figuur van de Brugse componist Joseph Ryelandt wiens oeuvre thuishoort in het rijtje van de groten als Fauré, Elgar en Sibelius/

Aandacht graag voor heel wat boeiende initiatieven: ‘Objets Trouvés’ dat met hedendaagse kunst de binnenstad wil inpalmen , pop- en rockconcerten bij de vleet, Toneelkring Kunst Adelt die 100 kaarsjes uitblaast, de Stadsschouwburg die drie dagen lang in het teken staat van gamen, Handmade in Brugge  dat ambachten een toekomst wil geven en dies meer. Haal’em nu in huis.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: