Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Topneeltip januari 202O

Nocturama, Theater De Spiegel & HERMESensemble
12 januari, 10.30, 14 en 16 uur (Concertgebouw Brugge)

In het museum van de nacht slaapt iedereen. Of toch niet? Terwijl de kinderen slapen, komen de nachtdieren tot leven. Ze willen in de dromen van de kinderen duiken en meegaan op avontuur. Nocturama is de allernieuwste productie van Theater De Spiegel. Het gezelschap focust al enkele jaren op muziektheater voor de allerkleinsten. Acteurs en muzikanten spelen met figuren, ruimte, muziek én publiek, wat leidt tot hartverwarmende voorstellingen. Theater De Spiegel stimuleert de nieuwsgierigheid, verwondering en fantasie van zowel kinderen als volwassenen. De muziek is van HERMESensemble, een Antwerps collectief voor hedendaagse muziek en kunst. Voor kinderen vanaf één jaar.

www.concertgebouw.be

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: