Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Toneeltip december

De Schoonzusters, Kunst Adelt
30 november & 6, 7, 12, 13, 14, 20 en 21 december 2019, 20.00 uur
Toneelzaal Zeven Torentjes

Met De Schoonzusters kiest Kunst Adelt voor een geliefde klassieker binnen het amateurtheater. Tragiek en humor dansen in dit stuk een geslaagde tango. Germaine heeft een miljoen zegels gewonnen. Ze wil daarmee een nieuwe tv, frigo, douche, enkele tapijten, asbakken, zetels en behang… kopen. Ze nodigt haar zussen, vriendinnen, buurvrouwen en hun schoonmoeder, haar dochter met haar vriendinnen uit om te helpen die zegels in ‘de boekskes’ plakken. Ze komen af, maar zij hebben geen zegels gewonnen… Bart Cardoen regisseert:’,Een stuk in het West-Vlaams, te vergelijken met een taske straffe koffie met een cognacske: ’t doet verdomme enorm veel deugd, maar ’t pakt af en toe ook op uwen asem!’

www.kunstadelt.be

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: