Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Toneeltip

15,16, 22, 23 en 24 november
De tante van Charlie, Werkgroep 66
CC De Dijk

Werkgroep66 start het theaterseizoen traditioneel met een eigen productie. Die is dit keer in regie van Rita Bossaer. Ze kiest voor het bekende stuk De tante van Charlie. De twee beeldschone zusjes Eline en Céline vallen erg in de smaak bij de twee vrienden Arthur en Charlie. De jongens willen de meisjes ontmoeten, maar hun vader is streng. Ze kunnen de meisjes pas zien als een oudere gezelschapsdame een oogje in het zeil houdt. Wanneer de steenrijke tante van Charlie vanuit het buitenland meldt dat ze op bezoek komt, lijkt hun probleem opgelost. Zij kan hen vergezellen: een geschenk uit de hemel. Ze maken een afspraak met de meisjes, maar, dan blijkt dat de tante enkele dagen vertraging heeft …

Info www.toneelkring-werkgroep66.be

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: