Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Ook het Stedelijk Conservatorium zorgt voor AMOK

Het Conservatorium toont van 12 tot 15 november elke dag om 18 uur en om 19.30 uur voorstellingen waarin de drie kunstvormen Muziek, Woordkunst-Drama en Dans aan bod zullen komen. Deze uitvoeringen maken deel uit van het Herfstfestival en vinden plaats in het stedelijk Conservatorium. U mag er gratis bij zijn.

Als orgelpunt van deze week kan men in het kader van (het stadsfestival) AMOK op zaterdag 16 november van 14 tot 17 uur een belevingsparcours volgen doorheen de verborgen hoekjes van het stedelijk Conservatorium Brugge. Wellicht een laatste keer voor de verbouwing wordt de deur opengezet om weinig gekende plekken te ontdekken van dit stadspaleis. Info en inschrijvingen op amokbrugge.be

Als slot vindt op zondag 24 november om 16 uur het traditionele Laureatenconcert plaats in de Stadschouwburg. De alumni van het vorige schooljaar treden samen met op met het conservatoriumorkest o.l.v. Tonny Osaer.

Het stedelijk Conservatorium Brugge staat voor een belangrijk jaar in zijn bestaan. De waarnemende directeurs, Mark Lambrecht en Michaël Vancraeynest, en hun hele team, brengen weer rust in de organisatie van het vertrouwde Conservatorium na enkele turbulente jaren (zie EXit 298). Het hoofdgebouw zal eind december een tijdlang worden gesloten wegens een ingrijpende, stijlvolle verbouwing. In januari zal er een volwaardig alternatief geboden worden om alle lessen in het beste comfort te laten plaatsvinden. Het leerlingenaantal is inmiddels toegenomen met 156 leerlingen. Dit schooljaar volgen er allerlei initiatieven om de Bruggeling te laten zien en horen wat er zich in het Brugse Conservatorium afspeelt. (LF)

info@tickets.brugge.be

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: