Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Toneeltip

TONEELTIP , 8 november, 20.00 uur
Tired of being young, Maarten Westra Hoekzema
Biekorf Theaterzaal

In Tired of being young vraagt cabaretier Maarten Westra Hoekzema zich af wat volwassen zijn nu eigenlijk is en vooral of het überhaupt wel nodig is volwassen te worden. Toen hij 25 was, zag hij iedereen om zich heen alles krijgen wat ze wilden: een job, een goed lief, een degelijk huis. Benijdenswaardig en hij kon alleen maar denken: ‘Hoe doen ze het toch, hoe krijgen ze het voor elkaar?’ Jaren later keert de boemerang terug. De job is niet wat ze hadden verwacht, het lief vervult niet alle verlangens en de hypotheek is veel te hoog. En, weer kijkt hij toe … Maarten brengt zijn verhaal met de nodige humor en zelfrelativering. Zijn toon is fris, eerlijk en origineel. De pers is alvast lovend: Maarten is een geboren verteller. Als verhalend cabaretier weet hij van a tot z te boeien. Sommige stukken zijn in hun absurditeit ronduit hilarisch.’

Info www.ccbrugge.be

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: