Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Iedereen welkom op openingsfeest 150 jaar Koninklijke Stadsschouwburg Brugge

Cultuurcentrum Brugge beleeft, samen met heel wat partners, in het cultuurseizoen 2019 – 2020 een feestjaar van jewelste. Met de 150ste verjaardag van de Brugse Koninklijke Stadsschouwburg belooft het cultuurhuis een pak boeiende en unieke projecten en culturele voorstellingen in de Stadsschouwburg en ver daarbuiten. Om het feestjaar met een knaller te starten, nodigt Cultuurcentrum Brugge op zaterdag 28 september alle Bruggelingen en cultuurliefhebbers uit om het glas te heffen op de verjaardag van deze ‘schone dame’. De openingsreceptie belooft alvast iets unieks te worden. Cultuurcentrum Brugge dompelt die middag het publiek onder in de tijdsgeest van 1869, het geboortejaar van de Stadsschouwburg. Tal van figuranten trekken 19deeeuwse kledij aan en zullen op het plein en de straten rondom flaneren. Randanimatie en muzikale ‘opluisteringen’ zullen de passanten even doen wegdromen naar het geboortejaar van de Brugse Stadsschouwburg. Praktisch Iedereen is welkom op zaterdag 28 september om 15.30 uur op het voorplein van de Koninklijke Stadsschouwburg om samen het feestjaar te starten. Het volledige programma van het feestgebeuren ‘150 jaar Koninklijke Stadsschouwburg Brugge’ staat op http://www.150jaarstadsschouwburg.be.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: