Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Win kaarten voor Golden Years Open Air

Op zaterdag 17 augustus vindt op de prachtige locatie DOK 54 Pathoekeweg 54 in Brugge een editie van Golden Years plaats in open lucht. Het concept van Golden Years gaat al jaren mee en blijft ongewijzigd, ook voor deze eerste keer in ‘Open Air’: door de boxen schallen steevast de beste nummers uit de jaren 60-70-80-90. Organisator Kurt Deklerck: ‘Aangezien we er een lange, maar bijzondere leuke dag van willen maken, is iedereen al welkom vanaf 14.00 uur. We gaan door tot 3.00 uur ’s nachts dankzij de skills van geen twee maar vier platenruiters. Dj Manu en dj Cissen zijn onze vaste waarden als we de Golden Years-fuif in Het Entrepot organiseren. Zij krijgen op DOK54 versterking van dj Medley en dj Kurt.’

Kaarten voor deze GOLDEN YEARS OPEN AIR EDITIE kosten 7 euro in voorverkoop en 10 euro aan de ingang, maar EXit mag vijf gratis kaarten wegschenken. Mail uw naam en adres naar exitbrugge@gmail.com om deel te nemen aan deze wedstrijd. Succes! (ADC)

http://www.goldenyearsopenair.be    

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: