Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Brugge Plus streeft naar verbinding met negen zomerevenementen

(foto EDM)

Tussen 29 juni en 30 september pakt het team van Brugge Plus, onder leiding van directeur Lieve Moeremans, uit met maar liefst negen (bijna allemaal gratis) zomerevenementen. ‘Negen goede redenen om buiten te komen, te genieten, elkaar te ontmoeten en gezellig samen te zijn’, luidt het. Brugge Plus zet hierbij een zomerse actie op het getouw: met een (gratis) polsbandje kan al wie een Brugge Plus evenement heeft bezocht, de leuke zomersfeer uitstralen. ‘Mensen voelen zich verbonden met elkaar en met de Brugge Plus evenementen. We brengen niet alleen cultuur in openlucht, we stimuleren via onze evenementen ook ontmoetingen in een ongedwongen en gastvrije sfeer’, stelt Lieve. Het festivalbandje kan gratis opgehaald worden bij In&Uit (‘t Zand 34) of tijdens de Belgiek Muziekcafé (21 en 28 juni), Pré-Triënnale Brugge 2019 (29 juni tot 8 september), Film op het strand (elke donderdag in juli en augustus), Uitwijken Circustoer (6 t.e.m. 10 juli), Cirque Plus (12, 13 en 14 juli), Lichtfeest Lissewege (16 en 17 augustus), Uitwijken Septembertoer (elk weekend in september), Autoloze Zondag (15 september) en Kookeet (28, 29 en 30 september). Brugge Plus est en vous! (ADC)

http://www.bruggeplus.be

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: