Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Toneeltip

European Citizen Popsong, Marieke Dermul
28 mei, 20 uur (MaZ)

Eind mei herneemt de Brugse actrice Marieke Dermul haar European Citizen Popsong. In het stuk gaat ze op zoek naar wat het gegeven Europa vandaag nog kan betekenen, ook en vooral voor haar eigen jonge generatie. Muziek is het uitgangspunt. Ze trok heel Europa rond om verschillende visies te verzamelen en komt terug met een poplied waarin ze in de eerste plaats de man in de straat een stem wil geven, niet de politiek activisten. Het publiek krijgt een inkijk in haar avontuurlijke creatieproces. Muzikanten uit alle hoeken van de wereld schreven met haar de muziek en staan mee op het podium. Een avontuurlijke voorstelling met een hoopvolle visie voor de toekomst en voor  Europa.

http://www.west-vlaanderen.be/Europe-Direct

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: