Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Iedereen welkom op vrijdag 24 mei om Paleisje te pimpen

 

…. in het vernieuwde Gruuthusemuseum

In november vorig jaar startte Musea Brugge een participatieproject op met een groep jongeren tussen 16 en 24 jaar: Paleisje Pimpen. Gedurende enkele maanden gaven deze jongeren het nieuwe museum door hun eigen ogen vorm. Deze kunsteninstallatie in video, geluid, gips en foto krijgt een plaats in Studio +, de laatste zaal van het Gruuthusemuseum.

Op vrijdag 24 mei vanaf 20 uur stellen de jongeren dit officieel voor aan het publiek. Maar er is meer: naast de voorstelling van het werk van deze jongerencrew in het museum, is er ook een preview in het nieuwe Gruuthuseumuseum, een dj-set tot middernacht, een totaal ingekleed en belicht binnenplein, drinks & food! Iedereen is welkom om erbij te zijn.

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: