Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Toneeltip

De Man is Lam, Stichting Nieuwe Helden, Het Zuidelijk Toneel en Stage-Z
9 mei, 20.30 uur (KAAP/De Werf)

Lucas De Man is van vele markten thuis. Hij is theatermaker, presentator, conceptontwikkelaar en regisseur. Enkele jaren terug riep hij Stichting Nieuwe Helden in het leven. Met het gezelschap maakte hij de afgelopen tien jaar 42 projecten in 16 landen, van theater tot installaties, documentaires, interventies, beeldend werk tot tv-programma’s. Deze zomer is hij ook curator van Theater Aan Zee. Bij KAAP/De Werf staat hij straks op de scène met een voorstelling over ‘de man’. Hoe is het vandaag als man in deze maatschappij? Soms verwarrend en schokkend, maar ook prachtig. De Man trok op onderzoek uit en benadert het thema op heel geestige wijze. Mogen mannen huilen? En, wat houdt seksles voor oermannen in? De Volkskrant is positief: ‘De Man is snel, gevat en charmant, alles lijkt spontaan bij hem op te komen, maar is minutieus voorbereid.’

www.KAAP.be

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: