Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Toneeltip

Machine de Cirque (Machine de Cirque)
Dinsdag 23 april om 20 uur (Stadsschouwburg)
Vijftien jaar na de grote Apocalyps zijn de mannen van Machine de Cirque druk in de weer om de wereld opnieuw op te bouwen. Ze knutselen inventieve constructies bijeen uit de puinhoop die de wereld geworden is. Een ijzeren stellage wordt omgeven door trapezes, fietsen, een wip en allerlei percussie-instrumenten. Deze veelbelovende setting lost alle verwachtingen in. Het publiek krijgt negentig minuten circus van de bovenste plank, met vijf artiesten die tellen voor vijftien, in een inventieve mix van muziek, poëzie, humor en clownerie. De voorstelling kende van bij het begin groot succes en werd meer dan zeshonderd keer opgevoerd in meer dan vijftien landen. Een spectaculaire heruitvinding van het circus.

www.ccbrugge.be

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: