Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Toneeltip

Augustus, ergens op de vlakte (Werkgroep66)
19, 20, 25, 26 en 27 april om 20 uur (CC De Dijk)

Een familie, ergens op de vlakte. Een groep verwante, intelligente, gevoelige mensen met de beangstigende gave om elkaar het leven absoluut onmogelijk te maken. Wanneer de vader des huizes plots spoorloos verdwijnt, verzamelt de familie zich in het ouderlijke huis om elkaar te steunen en meteen ook kapot te maken. Augustus is een familie-epos, gebaseerd op een Amerikaans stuk dat jaren op Broadway speelde. Rita Bossaer die eerder al stukken schreef en herwerkte voor Werkgroep66, geeft het stuk een eigentijdse, Vlaamse invulling. Een stuk met een grote, gevarieerde bezetting. Regie en enscenering zijn in handen van Dominique Deckers die dit keer experimenteert met rechtstreekse projectie op de scène. (SD)

www.toneelkring-werkgroep66.be

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: