Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Toneeltip

Pier, Kunst Adelt

16, 22, 23, 28, 29 en 30 maart om 20 uur (Toneelzaal kinderboerderij ‘De Zeven Torentjes’)

Pier is een jonge gast, een beetje een rare gast. Een stil water met een diepe grond. Pier leeft in een wereld waarin alles moet, moet, moet … tot hij plots de controle verliest en door het lint gaat. Pier zou een drama kunnen zijn, maar het is bovenal een warme voorstelling, met tragikomische personages die hem in al hun onhandigheid proberen te helpen. Pier is een voorstelling die nazindert en onder je vel kruipt. Een stuk die misschien geen antwoorden biedt, maar je wel vol troost naar huis stuurt. De tekst is van Jan Sobrie, een jonge, Vlaamse acteur en theatermaker. Hij schrijft en creëert fris en eigentijds theater. Zijn teksten zijn poëtisch, zijn personages herkenbaar en zijn thema’s actueel. (SD)

______www.kunstadelt.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: