Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

EXit-maart: u leest toch ook?

Een nieuwe lente, een nieuw geluid….(?)

Met onder meer: een gesprek met de nieuwe schepen van cultuur, Nico Blontrock (‘Ik heb gegokt en gewonnen’), een pleidooi voor een ‘ander’ Gezellemuseum (‘alleen op Gezelle gericht is niet leefbaar’), Brugotta zet (bijna) jarige Tom Waits in de spotlights, Brugse illustratoren kloppen aan internationale deuren, Arentshuis toont ‘De sleutel tot alle kunsten’, Licht in de kerk: kerken te koop!, en zoveel meer…

2 Reacties op “EXit-maart: u leest toch ook?

 1. Yves Stroobandt 02/03/2019 om 16:23

  Hoe krijg je je ‘event’ in de Exit ajb?

  Like

 2. Luc Fossaert 04/03/2019 om 09:14

  Beste

  voorlopig via griet.deprest@bruggeplus.be

  groet

  Like

%d bloggers liken dit: