Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Agenda toneel februari

Common Ground, Platform K

Donderdag 28 februari, 20.30 uur (KAAP/De Werf)
Choreograaf Benjamin Vandewalle is gefascineerd door ontmoetingen en wat die doen met je blik op de wereld. In Common Ground ontmoet hij twee professionele dansers met een beperking. Samen gaan ze op zoek naar raakvlakken. Ze delen de liefde voor dans en via beweging leren ze elkaar beter kennen. Wie is de andere danser? Lijken ze op elkaar of zijn er net veel verschillen? En, bovenal: wat kunnen ze van elkaar leren? De voorstelling werd geselecteerd voor het Theaterfestival 2018. De jury was unaniem lovend: Common Ground is een hoogst artistieke, weerbarstige en behoorlijk grensverleggende productie. Behalve de geslaagde esthetiek en de opzwepende energie, afgewisseld met ontroerende momenten van verstilling, ligt de kracht van deze voorstelling in het effect dat de productie heeft op de toeschouwer.’

______

www.KAAP.be

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: