Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Agenda toneel februari

  Foto Kathleen Michiels

De Passant, Laika

Zondag 10 februari, 15 uur (Daverlo)
Vier mannen staan op de scène, van groot naar klein. Ze dragen hun koffers en kijken elkaar aan. Ze laten in elkaars koffer kijken, ze leren elkaar kennen, ze bouwen samen een huis, maar dan nemen ze weer afscheid. De één moet, de andere wil. Via klank en muziek, met slungelachtige en acrobatische bewegingen zoeken ze hun plek op het podium, maar eigenlijk ook in de wereld. Ze zwerven van hot naar her, vol verlangen naar een plek om eindelijk thuis te komen. Maar dan? Wat is dat eigenlijk thuis? Cultuurcentrum Brugge zet deze voorstelling op het programma binnen het jaarthema En Route! Regisseur Michai Geyzen gaat graag met deze acteurs aan de slag, omdat ze ‘samen een steengoede ploeg zijn’. De Standaard schrijft: ‘Kinderkunst met een boodschap, maar dan telkens verpakt in een lentefris, fantasierijk jasje.’

____

www.ccbrugge.be

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: