Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

‘Landschappen’ bekijken in ’t Brugse Vrije

Foto Michiel Hendryckx

 Dit jaar organiseerde Cultuurcentrum Brugge voor de zevende keer de fotowedstrijd Fotonale Brugge. Het Cultuurcentrum daagde alle fotografen uit om rond het thema ‘Landschap’ te werken. De jury selecteerde uit de vele inzendingen de meest originele, spraakmakende en tot de verbeelding sprekende foto’s. Matthias Desmet (stadsfotograaf Stad Brugge), Erik Derycke (redacteur Focus-magazine), Jimmy Kets, Glenn Vanderbeke (beroepsfotograaf) en Wouter Van Springel maakten dit jaar deel uit van de jury.De fotokeuze van dit professionele gezelschap zal vanaf donderdag 20 december te zien zijn in een tentoonstelling in de Brugotta Hal Burg (‘t Brugse Vrije). Op die dag vindt ook de prijsuitreiking plaats. Deelnemers aan de fotowedstrijd vernemen of ze op die dag met hun creatieve interpretatie van het thema een geldprijs van 250, 500 of 750 euro mee naar huis mogen nemen. De tentoonstelling is dagelijks open van 10 tot 17 uur en loopt tot 13 januari 2019. Let wel: gesloten op 25 en 26 december 2018 en op 1 en 2 januari 2019.

 

http://www.ccbrugge.be 

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: