Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Toneeltip

Woensdag 10 oktober

20 uur, MaZ

Echo
Post uit Hessdalen & Zwerm

Cultuurcentrum Brugge zet dit seizoen in een korte reeks een nieuwe generatie jonge podiumkunstenaars in de kijker. De eerste voorstelling in de rij is Echo, een samenwerking tussen het jonge video- en theatergezelschap Post uit Hessdalen en het gitaarkwartet Zwerm. Inspiratiebron voor Echo is het bekende, mythologische liefdesverhaal van Echo en Narcissus. Hoe klinkt de mythe in de eenentwintigste eeuw? Kijkt Narcissus niet langer in een waterplas, maar in de ‘black mirror’ van zijn smartphone en weerklinken de echo’s virtueel? Volg deze muzikale en beeldende reis met live elektronische muziek, soundscape en een bijzondere videoscenografie. Na de voorstelling kan men deelnemen aan Het Laatste Woord, een uniek nagesprek in samenwerking met De Zendelingen, waarin we kennismaken met de kunstenaar en zijn of haar werk. De Zendelingen is een multimediaal kunstkritiekcollectief dat de dialoog tussen publiek, kunstenaar en critici nieuw leven inblaast. Ze doen dit op heel creatieve en onbevangen wijze.

www.ccbrugge.be

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: