Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Soulpopband Louie op 7 september in De Kelk

Foto Michiel Devijver

 De Gentse soulpop band met Brugse roots Louie werd met hun debuut-EP Movin’ On het voorbije jaar nog geselecteerd voor De Nieuwe Lichting en Humo’s Rock Rally 2018. De EP kreeg mooie reviews, de single Movin’ On kreeg airplay op Studio Brussel en Radio 2, en ook live werd de band gesmaakt. Niet voor niets omschreef het Brugsch Handelsblad Movin’ On als “dé soundtrack voor de zomer”.

Na een pak leuke concerten komt de band nu met nieuw materiaal aanzetten met een meer mature en steeds evoluerende sound.

Louie stelt op vrijdag 7 september ook een nieuwe single voor.

Slow Lee opent de avond in De Kelk met een solo-optreden. Slow Lee is het alter ego van Bruggeling Korneel Muylle. Hij ademt authenticiteit, met een vriendelijk knipoog naar Amerikaanse collega’s, en levert de soundtrack voor lange ritten met de auto, het liefst in een besneeuwd landschap, aangestuurd door hoop en de verwachting van het terugzien van een oude liefde. Of vriend.

Slow Lee stond al op de podia van Leffingeleuren, Stadsschouwburg Brugge, Labadoux Festival, … en nu dus ook in zijn hometown in De Kelk.

 http://ticketsbrugge.be/nl/louie—single-release-4 en

https://www.facebook.com/events/927170180974571/

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: