Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Tien om te zien: Brugge Plus  gidst u door een lange hete zomer

Foto EDM

 

Het team van Brugge Plus, onder leiding van directeur Lieve Moeremans, staat klaar om de zomer van Brugge te doen bruisen als nooit tevoren. Brugge Plus zorgt ervoor dat u geen reisplannen hoeft te maken en de lange, hete zomerdagen in Brugge en deelgemeentes kunt doorbrengen. Daarvoor staan er maar liefst tien evenementen op de kalender: Triënnale Brugge (nog tot 16 september), Filmophetstrand in Zeebrugge (5 juli – 30 augustus), Uitwijken Circustoer (14 – 18 juli), Cirque Plus en Collectif Malunés (20 – 22 juli), Lichtfeest Lissewege (17 & 18 augustus), Openingsfeest ’t Zand (1 september), Uitwijken Septembertoer (7 – 30 september), Autoloze Zondag (16 september), Belgiek — Muziekcafé on tour (14 september – 5 oktober) en Kookeet (29 september – 1 oktober). Vergeet niet te smeren!

Op de foto

Van links naar rechts bovenaan: Stefaan Geldhof, Peggy Slingeneyer, Ann Perneel, Jasper van het Groenewoud, Joeri Van Quathem, Geertui Carpentier, Jore Dierckx, Griet De Prest, Flor Vandevelde en Peter Grymonprez.

Van links naar rechts onderaan: Rien Vandermeersch, Lieve Moeremans, Stef De Blieck, Shendy Gardin, Elise Blancquaert, Tom Willems en Nicholas Van Vlaardingen.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: