Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Landschap in de kijker op Fotonale Brugge

Voor de zevende keer vindt de fotowedstrijd Fotonale Brugge plaats. Dit jaar is het thema ‘Landschap’ naar voren geschoven. Een professionele jury selecteert uit de inzendingen de meest originele en spraakmakende foto’s. Deelnemen aan deze fotowedstrijd kan geld opleveren, want de winnaars maken kans op geldprijzen van 250, 500 en 750 euro. Iedereen kan gratis deelnemen. De deadline van indienen ligt op 1 oktober 2018.

Een selectie van de ‘Landschap’-foto’s zal vanaf 20 december te zien zijn op de tentoonstelling in de Brugotta Hal Burg in ’t Brugse Vrije, Burg 11.

Meer informatie, het inschrijfformulier en wedstrijdreglement: http://www.ccbrugge.be/fotonale of fotonale@brugge.be

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: