Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Pitch je fotoproject op De Donkerste Kamer

Gilmar Corriera
young surfer/student
Porto Alegre, São Tomé and Príncipe

 

Fotogek? Noteer alvast ‘Concertgebouw’ en  ‘21 juni’ (zonnewende!) in de agenda en pitch jouw fotoproject in drie (!) minuten, tijdens een speciale editie van De Donkerste Kamer. Je maakt kans op een deel van het entreegeld van die avond. ‘Pitch je fotoproject’ stelt drie fotografen in staat om hun droomprojecten gefinancierd te zien door het publiek (entreegeld 10 euro). Heb je een goed verhaal waarmee je het publiek kunt overtuigen, stuur dan je voorstel in een pdf naar pitch@slrt.be, uiterlijk op 7 juni. Een professionele jury selecteert. Het voorstel omvat een motivatie, een projectplan (1 A4), een curriculum vitae en een portfolio met 10 foto’s.

Stephan Vanfleteren is de headliner van deze Donkerste Kamer-editie en er vertelt over zijn project ‘Surf Tribe’. Hij wordt bijgestaan door Filip Dujardin, Dries Seghers en Teju Cole. Stijn Meuris brengt de ‘spoken column’ en Isolde Lasoen  en Luk Vemeire zorgen voor de muziek. (LF)

 

______

 

www.dedonkerekamer.org

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: