Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Toneeltips april

Alles waait wel over, Theatergroep Eurowash

18 en 23 april, Het Entrepot (try-out)

28 en 30 april, Zaal Daverlo

20 uur

Theatergroep Eurowash is een gezelschap van jongeren in Brugge. Na een eerste eigen creatie in CC De Dijk een drietal jaar geleden, verzamelde regisseur Johan Vandenbussche opnieuw een aantal studenten om een eigen stuk te creëren. De premisse: Wat als jongeren hun smartphone thuislaten? Zes vrienden worden wakker op dezelfde plek. Een groep vrienden op Facebook. Zonder smartphone. Dat was de afspraak. Het wordt een experiment, een zoektocht naar een nieuwe vorm van communicatie. Zijn alle verhalen verteld? Zijn er nog geheimen? Wat valt er nog te vertellen? Wat kunnen ze nog doen? Wachten tot de nacht komt? Alles waait over is een zalige mix van frisse dialogen, hilarische gesprekken, een vleug dans en romantiek. Theater waar je van thuis komt met een ‘la vie est belle’-gevoel.

tg.eurowash@gmail.com

e=’mso-paginat y

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: