Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Toneeltip

23 en 24 maart om 20 uur en 25 maart om 17 uur

Andermans, Theater Melanie

Cultuurzaal Daverlo

 Theater Reynaert vierde vorig jaar de tiende verjaardag en gaat ook dit seizoen op het bekende stramien verder. Theater Melanie brengt geen vrijblijvend theater. Alles draait om maatschappelijk relevante thema’s. Het publiek doen nadenken, dat is het doel. De dood van een dokter brengt vier mensen samen: zijn vrouw Marie, zijn dochter Anne, haar collega Gert en een voormalige buurvrouw van Anne, Flosje. Het verleden eist zijn tol. Buiten is de wereld in de ban van vluchtelingen. Het verhaal komt op gang als er tijdens een actie van de ordediensten een vluchteling in het been wordt geschoten en weet te ontkomen. Anne, die net als haar vader arts is, treft de zwaargewonde man aan. Kiest zij voor zwijgplicht of burgerplicht? Is Anne een hedendaagse Antigone?

 Info www.theatermelanie.be, t 0474 22 80 54 of marc.reynaert@theatermelanie.net

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: