Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Jazz in maart

Op vrijdag 16 maart sluit The Delegation, een veelkoppig en eclectisch ensemble rond componist Gabriel Zucker, een Europese tournee af in 27b Flat. 

Op zondag 18 maart komt Canada Day – een kwartet rond drummer/componist Harris Eisenstadt – in het kader van hun ‘Spring 2018 Europe Tour’ op bezoek in Parazzar voor een korte tussenstop tussen Moskou en Parijs.  Naast Eisenstadt staan Alexander Hawkins (tenorsax), Pascal Niggenkemper (bas) en trompettist Nate Wooley klaar om uw trommelvliezen te verwennen.

Voor vrijdag 23 maart staat de Italiaanse Saxofinist Filippo Bianchini in 27b Flat geprogrammeerd onder de naam ‘Filippo Sax’. Bianchini brengt er Amando Luongo mee op drums, Luca Fattorini neemt er de baspartijen voor zijn rekening.

Op zondag 25 maart staat het Julien Hucq NY Quartet geprogrammeerd in Parazzar. De Belgische Hucq ruilde in 2012 Charleroi in voor New York.  In het najaar van 2017 bracht hij in eigen beheer zijn recentste CD ‘Z’ uit.  Hucq brengt twee muzikanten mee die zijn recentste opname mee realiseerden : John Betsch op drums en Calvin Hill op bas.  Daarnaast vinden we op piano Michael Crochane die voor een drietal weken met Hucqs band mee op Europese tournee gaat. (RV)

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: