Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Toneeltip

23 en 24 februari, 20 uur

25 februari, 15 uur

theatergezelschap TABLEAU NR. 1

2 flikken

CC De Dijk

Het theatergezelschap TABLEAU NR.1 is een vaste gast bij Werkgroep 66. Dit keer staan Bert Cosemans en Bart Van Avermaet (Waldek uit Thuis) op het podium. De twee kruipen in de huid van twee flikken of liever twee jeugdvrienden die ervan droomden om Starsky & Hutch te zijn. De ene is rechttoe rechtaan, maar heeft een drankverleden. De andere worstelt met de veranderde politieaanpak. Vandaag de dag willen mensen helden bij de politie. Helden die in één oogopslag het onderscheid kunnen maken tussen goed en kwaad. Als de mensen dat willen, moeten ze dat krijgen, maar zo simpel is het allemaal niet. 2 flikken is een stuk van de Keith Huff, de man achter de succesvolle Amerikaanse series House of Cards en Mad Men. Het is een verhaal over vriendschap, loyaliteit en verraad dat je in spanning houdt tot het einde. Een briljant, vernuftig en broeierig misdaaddrama vol spitse humor.

 Tickets t 050 35 85 50, joannabeernaert@telenet.be

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: