Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Jazz in februari

Twee jazzconcerten staan er geprogrammeerd in de 27b flat.  U kan er op vrijdag 16 februari het Toine Thys trio aan het werk zien.  De Brusselse Toine Thys (sax) en Nederlander Arno Krijger (hammond en keys) worden er begeleid door de uit Canada afkomstige Karl Jannuska (drums).

Op vrijdag 23 februari is het in 27b flat de beurt aan Aron Talas/Ilya Dynov group.  Talas (piano) en Dynov (drums) worden vergezeld door Garif Telzhanov op bas.  Op het programma staat een mix van jazz standards en eigen werk.  Talas is een Hongaarse jazzpianist en professor aan de Franz Liszt Academy of Music in Budapest.  Drummer Dynov is internationaal actief als percussionist, en bassist Telzhanov voltooide studies aan het Lemmensinstituut. (RV)

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: