Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Jazz in februari

Twee jazzconcerten staan er geprogrammeerd in de 27b flat.  U kan er op vrijdag 16 februari het Toine Thys trio aan het werk zien.  De Brusselse Toine Thys (sax) en Nederlander Arno Krijger (hammond en keys) worden er begeleid door de uit Canada afkomstige Karl Jannuska (drums).

Op vrijdag 23 februari is het in 27b flat de beurt aan Aron Talas/Ilya Dynov group.  Talas (piano) en Dynov (drums) worden vergezeld door Garif Telzhanov op bas.  Op het programma staat een mix van jazz standards en eigen werk.  Talas is een Hongaarse jazzpianist en professor aan de Franz Liszt Academy of Music in Budapest.  Drummer Dynov is internationaal actief als percussionist, en bassist Telzhanov voltooide studies aan het Lemmensinstituut. (RV)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: